Nieuws

badkamertrends 2024

Badkamertrends van 2024

17 november 2023

Ben je klaar om jouw badkamer te laten stralen met de badkamertrends van 2024? Van koperen blikvangers tot gedurfde kleur clashes en de rustgevende Japandi-stijl. Lees meer over de fascinerende nieuwste trends ter inspiratie voor jouw badkamer!

Lees artikel
Badkamer marmerlook

Badkamer marmerlook | De trend van dit moment

10 mei 2023

In dit artikel vertellen we je alles over de trend van dit moment: de badkamer met marmerlook tegels. We laten je zien hoe je deze stijl kunt toepassen in jouw badkamer en welke voordelen deze trend met zich meebrengt.

Lees artikel

Opening van onze nieuwe showroom

14 april 2023

Bij Tegel & Sanitair Showroom Zwarthoed Kirry hebben we onlangs onze gloednieuwe showroom geopend voor iedereen die op zoek is naar de perfecte tegels en sanitair voor hun huis. We zijn trots om onze klanten te kunnen uitnodigen in onze nieuwe ruimte waar we onze uitgebreide collectie van hoogwaardige producten kunnen presenteren.

Lees artikel

Ontdek ons nieuwe merk COCOON

14 april 2023

Tegel & Sanitair Showroom Zwarthoed Kirry is verheugd om aan te kondigen dat we nu officieel dealer zijn van het luxe badkamermerk Cocoon. Cocoon is een merk dat bekend staat om zijn luxe en verfijnde badkamerontwerpen. Het bedrijf heeft een uitgebreide collectie van hoogwaardige badkamerproducten, waaronder badkamermeubelen, kranen, douches en baden, die zijn ontworpen om de ultieme spa-ervaring te bieden.

Lees artikel

Badkamer trends 2023

14 april 2023

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis. Het is de plek waar we ons dagelijks ritueel uitvoeren, maar ook de plek waar we kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er elk jaar nieuwe badkamer trends ontstaan. In dit artikel bespreken we de badkamer trends van 2023 en hoe je deze kunt toepassen op tegels en sanitair.

Lees artikel