17 november 2023

Badkamertrends van 2024

badkamertrends 2024

Badkamertrend 1: Koperen eyecatchers

De afgelopen jaren waren matzwart en goud helemaal hip in een badkamerdesign. In 2024 wordt koper daaraan toegevoegd. Koper straalt met zijn warme, roodachtige gloed een gastvrije en luxueuze sfeer uit in de badkamer. Deze kleur kan op talloze manieren, zowel subtiel als opvallend, in de badkamer worden geïntegreerd. Denk aan koperen kranen of -toiletaccessoires. Met koper heb je altijd een chique uitstraling.

Badkamertrends 2024 koper

Badkamertrend 2: Loft Hotel Chique

Bij een loft denk je gelijk terug aan die prachtige hotelsuite die je wellicht op vakantie of tijdens een weekendje weg bent tegengekomen. Een groots opgezette badkamer met een open indeling kenmerkt deze badkamertrend. Een riante inloopdouche met glazen douchewand geven deze trend grootsheid en karakter.

Badkamertrends 2024 Loft

Badkamertrend 3: Colour clash

Roze, groen of wellicht toch rood? Bij colour clash kies je voor opvallende kleuren in jouw badkamer en is het mogelijk om te experimenteren met contrasterende kleuren. Voordeel hierbij is dat je altijd een badkamer hebt met een unieke stijl op basis van jouw smaak. Een klein beetje gewaagd? Zeker, maar met de juiste kleurcombinaties zal het lonen!

Badkamertrends 2024 colour clash

Badkamertrend 4: Japandi

Japandi is verleidelijk voor liefhebbers van rustgevende interieurs. Deze trend combineert de Scandinavische stijl met Japans minimalisme. Dit resulteert in een natuurlijke omgeving waar jij ontsnapt aan de alledaagse drukte. Japandi badkamers kenmerken zich door lichte zandtinten zoals beige en natuurlijke materialen. Strakke lijnen en geometrische vormen vinden we overal in de badkamer terug: van wand- en vloertegels tot aan de meubels en accessoires.

badkamertrends 2024

Inspiratie opdoen en de laatste trends in het echt bewonderen? Kom dan eens langs in onze showroom. Met diverse opstellingen en ervaren adviseurs helpen wij je graag op weg naar jouw droombadkamer.

Neem contact op

Recente nieuwsberichten

Badkamer marmerlook

Badkamer marmerlook | De trend van dit moment

10 mei 2023

In dit artikel vertellen we je alles over de trend van dit moment: de badkamer met marmerlook tegels. We laten je zien hoe je deze stijl kunt toepassen in jouw badkamer en welke voordelen deze trend met zich meebrengt.

Lees artikel

Opening van onze nieuwe showroom

14 april 2023

Bij Tegel & Sanitair Showroom Zwarthoed Kirry hebben we onlangs onze gloednieuwe showroom geopend voor iedereen die op zoek is naar de perfecte tegels en sanitair voor hun huis. We zijn trots om onze klanten te kunnen uitnodigen in onze nieuwe ruimte waar we onze uitgebreide collectie van hoogwaardige producten kunnen presenteren.

Lees artikel

Ontdek ons nieuwe merk COCOON

14 april 2023

Tegel & Sanitair Showroom Zwarthoed Kirry is verheugd om aan te kondigen dat we nu officieel dealer zijn van het luxe badkamermerk Cocoon. Cocoon is een merk dat bekend staat om zijn luxe en verfijnde badkamerontwerpen. Het bedrijf heeft een uitgebreide collectie van hoogwaardige badkamerproducten, waaronder badkamermeubelen, kranen, douches en baden, die zijn ontworpen om de ultieme spa-ervaring te bieden.

Lees artikel