Motto by Mosa biedt designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten. Binnen het concept staat hun keuzegemak centraal. Dankzij hun duurzame eigenschappen zijn de vloertegels geschikt voor alle denkbare ruimtes. Van keuken en woonkamer tot de hal. Voor de badkamer zijn er perfecte tegelcombinaties beschikbaar, samengesteld door de ontwerpers van het gerenommeerde Nederlandse tegelmerk Mosa.

Onze Motto by Mosa stijlen

Form

Het gewolkte effect van beton, maar dan met de voordelen van vloertegels. Dat is Form. Een laagdrempelige manier om een vleugje industrieel toe te voegen aan uw woning. De gewolkte tegels zijn robuust, en vormen samen een levendige vloer. Dutch Design met een tijdloze uitstraling.

Grain

Voor Grain lieten de ontwerpers van Mosa zich inspireren door zand. Als u goed kijkt ontdekt u de verfijnde details. De matte vloertegel is namelijk voorzien van subtiele spikkels. Met een rustige uitstraling als resultaat. Daarnaast hebben de spikkels nog een praktische kant: ze hebben vuil verhullend effect.

Mozaïek

Bent u op zoek naar een bijzondere accentwand voor de badkamer? Dan zijn de mozaïektegels van Motto by Mosa misschien wel iets voor u. De unieke driehoekige vorm zorgt voor een grafisch en levendig patroon op de muur. Zeker met een contrasterende voeg zijn de geometrische lijnen echte blikvangers.

Serene

Witte tegels zijn licht en helder. Ze brengen rust en ruimte in uw badkamer. Of u nu gaat voor modern of klassiek: wit is altijd een goede keuze.

Expressive

Gekleurde tegels zorgen voor vrolijkheid en geven uw badkamer karakter. Doordat de tegelkleuren zacht zijn, blijft de uitstraling van de ruimte fris en licht.

Noble

De gouden combinatie van stoere materialen en grijstinten geeft uw badkamer een industriele uitstraling. De koele tegelkleuren lenen zich perfect voor een strak lijnenspel.

Natural

Lichte zandkleuren zorgen voor harmonie in uw interieur. Door de bescheiden en maar verfijnde tegelkleuren krijgt uw badkamer een rustiek karakter.

Cosy

Omring uzelf met rijke aardse kleuren. De tegels geven uw badkamer een robuust karakter en maken de ruimte warm en vertrouwd.

Royal

Als u van uitgesproken houdt zijn donkergekleurde tegels de perfecte keuze voor uw badkamer. De diepe kleurtonen zijn zorgvuldig geselecteerd en geven een gevoel van luxe.