10 mei 2023

Badkamer marmerlook | De trend van dit moment

Badkamer marmerlook

In dit artikel vertellen we je alles over de trend van dit moment: de badkamer met marmerlook tegels. We laten je zien hoe je deze stijl kunt toepassen in jouw badkamer en welke voordelen deze trend met zich meebrengt.

Badkamer marmerlook: de trend van dit moment

De badkamer marmerlook is momenteel dé trend op het gebied van badkamerinrichting. De stijl kenmerkt zich door een elegante en luxe uitstraling dankzij het gebruik van marmerlook tegels en accessoires. Marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, waardoor je jouw eigen unieke look kunt creëren.

Voordelen van de badkamer marmerlook

Het gebruik van marmerlook tegels in je badkamer heeft verschillende voordelen. Zo zijn deze tegels onderhoudsvriendelijk en zeer duurzaam, waardoor ze lang meegaan en je er lang van kunt genieten. Daarnaast zijn marmerlook tegels goed bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen, waardoor ze perfect geschikt zijn voor gebruik in de badkamer.

Hoe pas je de badkamer marmerlook toe?

Wil je graag de badkamer marmerlook toepassen in jouw badkamer? Dat kan op verschillende manieren. Kies bijvoorbeeld voor marmerlook tegels op de wanden en vloer, en combineer dit met een marmerlook wastafel en douchewand. Ook kun je accessoires in de marmerlook stijl toevoegen, zoals zeepdispensers, tandenborstelhouders en handdoekenrekken.

Maak jouw badkamer marmerlook compleet met Tegel & Sanitair Showroom Zwarthoed Kirry

Bij ons vind je een ruim assortiment aan marmerlook tegels en accessoires, waarmee je jouw badkamer in de marmerlook stijl kunt inrichten. Of je nu op zoek bent naar grote tegels voor op de vloer of kleine tegeltjes voor op de wand, bij Kirry vind je het allemaal. Bekijk ons assortiment online en laat je inspireren.

Maak jouw badkamer helemaal af met de badkamer marmerlook trend van dit moment en kom gezellig langs in onze vernieuwde showroom!

Neem contact op

Recente nieuwsberichten

badkamertrends 2024

Badkamertrends van 2024

17 november 2023

Ben je klaar om jouw badkamer te laten stralen met de badkamertrends van 2024? Van koperen blikvangers tot gedurfde kleur clashes en de rustgevende Japandi-stijl. Lees meer over de fascinerende nieuwste trends ter inspiratie voor jouw badkamer!

Lees artikel

Opening van onze nieuwe showroom

14 april 2023

Bij Tegel & Sanitair Showroom Zwarthoed Kirry hebben we onlangs onze gloednieuwe showroom geopend voor iedereen die op zoek is naar de perfecte tegels en sanitair voor hun huis. We zijn trots om onze klanten te kunnen uitnodigen in onze nieuwe ruimte waar we onze uitgebreide collectie van hoogwaardige producten kunnen presenteren.

Lees artikel

Ontdek ons nieuwe merk COCOON

14 april 2023

Tegel & Sanitair Showroom Zwarthoed Kirry is verheugd om aan te kondigen dat we nu officieel dealer zijn van het luxe badkamermerk Cocoon. Cocoon is een merk dat bekend staat om zijn luxe en verfijnde badkamerontwerpen. Het bedrijf heeft een uitgebreide collectie van hoogwaardige badkamerproducten, waaronder badkamermeubelen, kranen, douches en baden, die zijn ontworpen om de ultieme spa-ervaring te bieden.

Lees artikel