Wij zijn Zwarthoed Kirry

Meer dan alleen een tegelshowroom

Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry begeleidt al meer dan dertig jaar elk tegelproject van eerste contact tot laatste kitvoeg. Naast deskundig advies van echte tegelspecialisten leveren, plakken en zetten we tegels. Maar ook alle aanverwante afbouwwerkzaamheden die daarmee samenhangen houden we liefst in eigen hand om de beste kwaliteit te waarborgen. Want het gaat u en ons in eerste instantie om een fraai, functioneel en foutloos eindresultaat.

Passie

Voor oprichter Ed Zwarthoed (Kirry) begon de passie voor tegelwerk al op zestienjarige leeftijd. Inmiddels is Tegel- en Sanitair showroom Zwarthoed-Kirry uitgegroeid tot een toonaangevende trendsetter in Nederland. Dagelijks voeren onze ruim 60 werknemers kleine- en zeer grootschalige projecten uit voor particulieren en diverse lokaal en landelijk opererende aannemers.

Internationale allure

Wij van Zwarthoed-Kirry staan voor hoogstaande kwaliteit en service. Door onze hoge standaard zijn wij exclusief dealer van dé gerenommeerde tegel en sanitairmerken én vaste partner van een groot aantal vooraanstaande aannemers. Particulieren kunnen in onze exclusieve showroom inspiratie opdoen en krijgen deskundig advies van échte tegel- en sanitair specialisten. Dankzij een maatwerk 3D ontwerp worden uw wensen visueel gemaakt!

Service van A tot Z

Wij onderscheiden ons door complete dienstverlening en scherp oog voor detail. Ons inhouse gedreven team van werkvoorbereiders, tegelzetters, vloersmeerders, timmermannen, loodgieters en kitters zorgen voor een gedegen voorbereiding en feilloze oplevering. Onze lange lijst met tevreden vaste opdrachtgevers is hier het bewijs van.

Erkend leerbedrijf

Sinds de oprichting staat Zwarthoed-Kirry al bekend als een Erkend Leerbedrijf waar het opleiden van enthousiaste leerlingen hoog in het vaandel staat. Daarnaast investeren wij voortdurend in opleiding en duurzaamheid. Wij streven tot het uiterste om u en onze bouwpartners de meest hoogwaardige service te kunnen blijven geven.

Met meer dan 25 jaar ervaring snappen wij het keuze- en het uitvoeringsproces als geen ander.

Neem gerust contact met ons op!