14 april 2023

Opening van onze nieuwe showroom

Bij Tegel & Sanitair Showroom Zwarthoed Kirry hebben we onlangs onze gloednieuwe showroom geopend voor iedereen die op zoek is naar de perfecte tegels en sanitair voor hun huis. We zijn trots om onze klanten te kunnen uitnodigen in onze nieuwe ruimte waar we onze uitgebreide collectie van hoogwaardige producten kunnen presenteren.

Ontdek onze collectie van tegels

In onze nieuwe showroom vindt u een ruim aanbod van keramische tegels en mozaïek. Met verschillende kleuren, texturen en afwerkingen, hebben we voor elke smaak en stijl wat wils. Onze deskundige adviseurs zijn er om u te helpen bij het kiezen van de perfecte tegels die passen bij uw huis en interieur.

Sanitair om van te genieten

Naast onze collectie van tegels hebben we ook een breed assortiment aan sanitair. Van badkamermeubels tot kranen, van douche- en badcombinaties tot toiletten, ons sanitair is van de hoogste kwaliteit. We zijn trots op onze merken zoals Cocoon, Vola, en Hotbath die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen

Onze deskundige adviseurs zijn er om u te helpen bij het vinden van de perfecte tegels en sanitair die passen bij uw huis en budget. Of u nu een complete badkamerrenovatie plant of gewoon op zoek bent naar inspiratie, we zijn er om u te helpen. Onze adviseurs hebben uitgebreide kennis van onze producten en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Bezoek onze nieuwe showroom

We nodigen u graag uit om onze nieuwe showroom te bezoeken en onze collectie van tegels en sanitair te ontdekken. Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag. Onze openingstijden en adresgegevens vindt u op onze website.

Bij Kirry zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service aan onze klanten. Onze nieuwe showroom is een testament van onze toewijding en passie voor het bieden van kwaliteit. Bezoek ons vandaag nog en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van de badkamer van uw dromen!

Neem contact op

Recente nieuwsberichten

badkamertrends 2024

Badkamertrends van 2024

17 november 2023

Ben je klaar om jouw badkamer te laten stralen met de badkamertrends van 2024? Van koperen blikvangers tot gedurfde kleur clashes en de rustgevende Japandi-stijl. Lees meer over de fascinerende nieuwste trends ter inspiratie voor jouw badkamer!

Lees artikel
Badkamer marmerlook

Badkamer marmerlook | De trend van dit moment

10 mei 2023

In dit artikel vertellen we je alles over de trend van dit moment: de badkamer met marmerlook tegels. We laten je zien hoe je deze stijl kunt toepassen in jouw badkamer en welke voordelen deze trend met zich meebrengt.

Lees artikel

Ontdek ons nieuwe merk COCOON

14 april 2023

Tegel & Sanitair Showroom Zwarthoed Kirry is verheugd om aan te kondigen dat we nu officieel dealer zijn van het luxe badkamermerk Cocoon. Cocoon is een merk dat bekend staat om zijn luxe en verfijnde badkamerontwerpen. Het bedrijf heeft een uitgebreide collectie van hoogwaardige badkamerproducten, waaronder badkamermeubelen, kranen, douches en baden, die zijn ontworpen om de ultieme spa-ervaring te bieden.

Lees artikel