Veelgestelde vragen

Heb je een vraag of wil je ons iets laten weten? We horen het graag! Misschien kunnen we je vraag direct hieronder al beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen, vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waar blijft onze offerte?

Gemiddeld genomen duurt dit circa 2 tot 3 weken, indien wij in het bezit zijn van uw sanitair-tekeningen (welke u via de sanitair showroom hebt ontvangen).

Wanneer komen onze tegels?

Gemiddeld genomen duurt dit 4 tot 6 weken na opdracht, tenzij anders is besproken (indien bij levering uit voorraad etc).

Wanneer komt ons sanitair?

Gemiddeld genomen duurt dit 4 tot 6 weken na opdracht, tenzij anders is besproken. (indien bij levering speciaal maatwerk is besteld).

Heeft u een reinigings en/of onderhoudsadvies ?

Het reinigen en onderhouden van keramische tegels verdelen wij in verschillende categorieën.

4.1. Als eerste een waarschuwing:
Reinig uw tegel/kitwerk NOOIT met middelen als Chloor-Bleek-Jif-Antikal. Deze middelen hebben een agressieve uitwerking op het tegelwerk. Het glazuur en het voegmateriaal kan hierdoor beschadigd raken.
Bij toepassing op alle ondergenoemde schoonmaakmiddelen dient u de gebruiksaanwijzing(en) altijd zorgvuldig door te nemen.

4.2. Bouwreiniging:
Tegelwerkzaamheden welke door Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry BV in uitvoering zijn genomen worden sponsschoon opgeleverd dmv. het afsponsen van de tegelmaterialen.

Na droging van het tegelwerk kunnen altijd onverhoopt voegmortelresten achterblijven waardoor er meestal lichte cementsluier ontstaat. Na de oplevering kunt u deze cementsluier verwijderen met bijvoorbeeld een combinatie van verdund Schoonmaakazijn, of met een cementsluier verwijderaar als bijvoorbeeld Fila Deterdek of indien hardnekkige(re) vervuiling met Fila PS/87.

4.3. Onderhoud (dagelijks of wekelijks) van keramische tegels:
Wandtegels dient u regelmatig af te nemen met behulp van een licht vochtige microvezeldoek in combinatie met warm water. Bij een sterke(re) vervuiling kunt u aan het warme water een dopje Schoonmaakazijn toevoegen, of een dopje reinigingsmiddel als bijvoorbeeld Fila Cleaner, Sint Marc of Dasty. Na de reiniging kunt u het tegelwerk nadrogen met behulp van een droge doek.

Welke werkvolgorde wordt doorgaans aangehouden mbt. het betegelen van een woonkamervloer ?

Het onderdeel tegelwerk valt onder de afbouw van uw woning. Als advies willen wij u meegeven om van “grof naar fijn” uw planning(en) in te vullen, dwz. dat na het tegelwerk pas een schilder en/of keuken geplaatst kan worden, dit om beschadigingen te voorkomen. Omdat voor het tegelwerk uit de ondergrond moet worden voorbehandeld, kan het voorkomen dat fijne afwerkingen kans lopen te worden beschadigd. Plan schilderwerk en het plaatsen van keukens dus altijd na het tegelwerk in !!!

Wij hebben tegels over kunnen deze retour ?

Retourzendingen of aanvullende bestellingen

6.1 De materialen zijn berekend vanuit ons 3D programma op basis van doorgegeven en/of ingemeten en in overleg gemaakte maatvoeringen.

6.2 Indien wijzigingen plaatsvinden waardoor verdelingen wijzigen, kan het voorkomen dat er een tekort aan materiaal ontstaat. De extra benodigde materialen en arbeid zullen in overleg worden gefactureerd.

6.3 Alleen onbeschadigde materialen uit voorraad, kunnen voor zover de leverancier de betreffende materialen nog in voorraad houdt, worden teruggebracht. Dit dient te geschieden binnen 4 weken na levering in originele, onbeschadigde en complete verpakking tegen de betaalde prijs minus 25% als kostenvergoeding. Materialen op bestelling kunnen nimmer worden teruggenomen.

Neem contact met ons op

Is je vraag nog niet beantwoord? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Met het toesturen van deze informatie naar ons bevestig je dat je kennis hebt genomen van de Privacy beleid van Tegelzetbedrijf & Showroom Zwarthoed-Kirry BV. en hiermee akkoord gaat.