Sanitair

Zelfs de kleinste ruimte verdient het om gezien worden. En er is keuze genoeg: in sanitair in het algemeen én op tegelgebied in het bijzonder! Wij begeleiden u graag naar het beste resultaat. Bekijk onze recente projecten om inspiratie op te doen. In onze showroom beleeft u uw eigen idee volledig in 3D!

SUN Shower
Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn.

De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. U doucht en sunshowert tegelijk.

Infrarood licht
Voor warmte stimulering van de bloedsomloop ontspanning verlichting van pijn in spieren en gewrichten

UV licht
geeft vitamine D
goede weerstand
sterke botten
laat de huid wennen aan de zon
geeft natuurlijke teint

AquaClean
Bij het handen wassen, het douchen of het baden – water zorgt altijd voor een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en hygiëne. Met AquaClean ervaart u dit weldadige effect, telkens als u het toilet gebruikt. Een simpele druk op de knop en de hoogwaardige douchewc reinigt uw onderlichaam met een aangename, warme waterstraal. Afhankelijk van het model zorgen extra verwenfuncties voor nog meer hygiëne en welzijn.

Weldadige douchestraal
Een simpele druk op de knop en AquaClean reinigt uw onderlichaam met warm water. De aangename douchestraal zorgt voor een grondige reiniging en een onvergelijkbaar gevoel van frisheid.

Afhankelijk van het model kunt u van nog meer hygiëne en comfort genieten met de beschikbare verwenfuncties. Zo is er onder meer de oscillerende douche (waarbij de douchearm heen en weer beweegt), de pulserende massagedouche en de zachte ladydouche. De intensiteit van de douchestraal en verschillende andere functies kunnen naar persoonlijke voorkeur individueel worden ingesteld.

Eenvoudige bediening
Met een simpele druk op de knop ontdekt u het moderne welzijn. Bij AquaClean maakt uitzonderlijke gebruiksvriendelijkheid deel uit van de comfortervaring. De modellen worden bediend met een overzichtelijk en duidelijk bedieningspaneel. Een aantal modellen bieden nog meer comfort met een intuïtieve afstandsbediening. Daarmee kunt u uw persoonlijke verwenprogramma in slechts een paar stappen programmeren en op elk moment inschakelen. Dit toilet is in onze showroom te bekijken en u kunt het toilet ook testen.