Wandtegels

Met een wandtegel kies je voor een decoratieve bescherming van jouw wand. De keuzemogelijkheden in wandtegels reiken veel verder dan alleen maar klassiek of modern. Er is zoveel meer diversiteit; zowel in afmeting in materiaal en structuur. Hierdoor verlegt de wandtegel zijn territorium van keuken, badkamer en toilet, naar alle denkbare ruimtes. In onze showroom laten wij je graag zelf ervaren wat dat voor jou kan betekenen!

Wandtegels plaatsen

Tegel & Sanitair Showroom Zwarthoed – Kirry staat voor exclusiviteit, expertise en vakmanschap. Kirry heeft een eigen team van tientallen tegelzetters die een feilloze en snelle realisatie van jouw nieuwe tegelvloer of tegelwand garanderen. Bovendien investeren we continu in opleiding en duurzaamheid. Of het nou voor wandtegels in de keuken of wandtegels op de vloer is: je kunt altijd contact met ons opnemen!

Wandtegels badkamer

In enkele stappen helpen wij je bij de keuze in sfeer en materiaal, luxe en comfort. Door middel van een 3D ontwerp krijg je direct een kijkje in uw toekomstige ruimte en voel je direct of het aan al jouw wensen voldoet.