Wandtegels

Met een wandtegel kiest u voor een decoratieve bescherming van uw wand. De keuzemogelijkheden in wandtegels reiken veel verder dan alleen maar klassiek of modern. Er is zoveel meer diversiteit; zowel in afmeting in materiaal en structuur. Hierdoor verlegt de wandtegel zijn territorium van keuken, badkamer en toilet, naar alle denkbare ruimtes. In onze showroom laten wij u graag zelf ervaren wat dat voor u kan betekenen!

Wandtegels plaatsen

Tegel & Sanitair Showroom Zwarthoed – Kirry staat voor exclusiviteit, expertise en vakmanschap. Kirry heeft een eigen team van tientallen tegelzetters die een feilloze en snelle realisatie van uw nieuwe tegelvloer of tegelwand garanderen. Bovendien investeren we continu in opleiding en duurzaamheid. Of het nou voor wandtegels in de keuken of wandtegels op de vloer is: u kunt altijd contact met ons opnemen!

Wandtegels badkamer

In enkele stappen helpen wij u bij de keuze in sfeer en materiaal, luxe en comfort. Door middel van een 3D ontwerp krijgt u direct een kijkje in uw toekomstige ruimte en voelt u direct of het aan uw wensen voldoet.