Vloertegels

Jouw vloertegels kies je in eerste instantie op gevoel. Kleuren, vormen, afmetingen, materiaal en kwaliteit spelen daarbij de belangrijkste rol. Toch is het van essentieel belang om jouw keuze op meer dan uiterlijke criteria te baseren. Jouw persoonlijke situatie vraagt namelijk om speciale aandachtspunten. Daarom laten wij je weten of een tegel (te) glad is, of de tegel hitte- en vochtbestendig is en of de tegel tegen een stootje kan. Zo ben je zeker van het beste resultaat en de juiste keuze!

Vloertegels woonkamer

Bij Tegel & Sanitair Showroom Zwarthoed – Kirry investeren wij continue in opleiding en duurzaamheid. Exclusiviteit, expertise en vakmanschap zijn voor ons belangrijke waarden. Ons eigen team van tientallen tegelzetters streeft dan ook altijd naar een feilloze en snelle realisatie van jouw nieuwe vloer met prachtige tegels.

Vloertegels badkamer

In enkele stappen helpen wij je bij de keuze in sfeer en materiaal, luxe en comfort. Door middel van een 3D ontwerp krijgt je direct een impressie van jouw toekomstige vloertegels en voelt je direct of het past bij jouw wensen en interieur. Neem nu vrijblijvend contact op!