Vloertegels

Uw vloer tegels kiest u in eerste instantie op gevoel. Kleuren, vormen, afmetingen, materiaal en kwaliteit spelen daarbij de belangrijkste rol. Toch is het van essentieel belang om uw keuze op meer dan uiterlijke criteria te baseren. Uw persoonlijke situatie vraagt namelijk om speciale aandachtspunten. Daarom laten wij u weten of een tegel (te) glad is, of de tegel hitte- en vochtbestendig is en of de tegel tegen een stootje kan. Zo u zeker bent van het beste resultaat en de juiste keuze!

Vloertegels woonkamer

Tegel & Sanitair Showroom Zwarthoed – Kirry staat voor exclusiviteit, expertise en vakmanschap. Kirry heeft een eigen team van tientallen tegelzetters die een feilloze en snelle realisatie van uw nieuwe vloer garanderen. Bovendien investeren wij continu in opleiding en duurzaamheid.

Vloertegels badkamer

In enkele stappen helpen wij u bij de keuze in sfeer en materiaal, luxe en comfort. Door middel van een 3D ontwerp krijgt u direct een impressie van uw toekomstige vloertegels en voelt u direct of het aan uw wensen voldoet. Neem nu vrijblijvend contact op!