Tegelzetbedrijf

Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry begeleidt al meer dan dertig jaar elk tegelproject van eerste contact tot laatste kitvoeg. Naast deskundig advies van echte tegelspecialisten leveren, plakken en zetten we tegels. Maar ook alle aanverwante afbouwwerkzaamheden die daarmee samenhangen houden we liefst in eigen hand om de beste kwaliteit te waarborgen. Want het gaat u en ons in eerste instantie om een fraai, functioneel en foutloos eindresultaat.

Flexibel en bovenal innovatief

In de uitvoering is het prettig voor onze opdrachtgevers dat we snel kunnen handelen, flexibel zijn, met innovatieve oplossingen kunnen komen en een scherp prijspeil hanteren. Ondanks een moeilijk afbouwklimaat zijn we daardoor de afgelopen jaren sterk kunnen groeien. Op basis van onze geleverde kwaliteit en kwantiteit hebben we de samenwerkingsverbanden met aannemingsbedrijven uitgebreid, bijvoorbeeld door middel van het op LEAN-basis opleveren van hun projecten. We werken als vaste partner voor diverse aannemers van klein tot groot.

Tientallen tevreden relaties

Naast projecten voor aannemers realiseren we tegelwerken rechtstreeks in opdracht van bedrijven, dienstverleners, overheden en particulieren. Iedereen kan bij ons terecht voor de meest klantgerichte en effectieve aanpak bij een tegelproject. Door onze effectieve werkwijze weten we het prijsniveau van onze afbouwactiviteiten in grote en kleinere projecten laag te houden. Daag ons gerust uit een concurrerende offerte uit te brengen!