Project

Warme badkamer met marmerlook

We zijn verheugd om onze nieuwste badkameroplevering met jou te delen. Deze prachtige badkamer is uitgerust met groot formaat marmerlook tegels, gecombineerd met een rustige vloertegel. Het contrast in kleur tussen deze twee tegels zorgt voor een boeiende visuele impact.

De marmerlook tegels voegen een vleugje elegantie en luxe toe aan de ruimte, terwijl de rustige vloertegel zorgt voor een kalme en ontspannen sfeer. Deze combinatie creëert een harmonieus samenspel van stijl en contrast, waardoor de badkamer een unieke uitstraling krijgt.

Bij Kirry begrijpen we dat jouw badkamer een persoonlijke weerspiegeling van jouw smaak en stijl moet zijn. Ontdek ons uitgebreide assortiment groot formaat marmerlook tegels en vloertegels en laat je inspireren om jouw droom badkamer te realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze experts je begeleiden bij het ontwerpen van jouw ideale badkamer. Bezoek onze website voor meer informatie en inspiratie. Jouw perfecte badkamer wacht op je bij Kirry. Creëer een oase van stijl en comfort in jouw eigen huis!

  • Plaats project

  • Volendam
  • Werkzaamheden

  • Badkamer

Hulp nodig? Wij staan klaar!

Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk en met 3D-impressies te begeleiden in uw keuzeproces.

Plan afspraak