Project

Scandinavische badkamer

Stap binnen in de serene schoonheid van Scandinavische elegantie met onze nieuwste project: een badkamerontwerp dat moeiteloos verfijning en functionaliteit combineert. Onze keuze voor groene visgraat tegels voegt een vleugje natuurlijke frisheid toe aan de ruimte, terwijl de grote, lichte tegels de illusie van ruimte creëren, waardoor de badkamer een luchtig gevoel krijgt.

Maatwerk staat centraal in dit ontwerp, met een op maat gemaakt meubel dat zowel functioneel als esthetisch perfect past bij de ruimte. De kom en ronde spiegel, voorzien van indirecte verlichting, voegen een vleugje moderne elegantie toe.

De keuze voor gunmetal kranen voegt een vleugje verfijning toe aan het ontwerp, terwijl de inloopdouche zorgt voor een naadloze overgang tussen functionaliteit en luxe. Een nis over de gehele achterwand biedt niet alleen opbergruimte, maar is ook voorzien van subtiele spotjes die een warme gloed werpen over de ruimte, waardoor een rustgevende sfeer ontstaat.

Stap binnen en laat je betoveren door de harmonie van natuurlijke elementen, modern design en doordachte details in onze Scandinavische badkamercreatie.

  • Plaats project

  • Marken
  • Werkzaamheden

  • Badkamer

Hulp nodig? Wij staan klaar!

Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk en met 3D-impressies te begeleiden in uw keuzeproces.

Plan afspraak