Project

Moderne badkamer

Nieuwe moderne badkamer met mozaïek-, grijze tegels en zwarte kranen

Bij Kirry zijn we trots op onze nieuwste badkamer oplevering. Deze moderne badkamer is voorzien van prachtige mozaïek tegels in de nissen en grijze tegels in de rest van de badkamer. Het opvallende kenmerk van deze badkamer zijn de zwarte kranen, die een stijlvolle en moderne uitstraling aan de ruimte geven.

Mozaïektegels in de nissen zijn een geweldige manier om een persoonlijk accent toe te voegen aan uw badkamer. De verschillende kleuren en texturen geven de badkamer een unieke uitstraling. De grijze tegels zorgen voor een rustige en serene sfeer in de rest van de ruimte.

Bij Kirry hebben we ons gericht op het leveren van kwaliteit. De grijze tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage. De zwarte kranen zijn niet alleen een esthetische keuze, maar ook duurzaam en functioneel.

Wilt u ook een moderne badkamer creëren met mozaïek-, grijze tegels en zwarte kranen? Neem dan contact op met Kirry en laat onze professionals u adviseren en begeleiden bij het realiseren van uw droom badkamer.

  • Werkzaamheden

  • Badkamer, Toilet

Hulp nodig? Wij staan klaar!

Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk en met 3D-impressies te begeleiden in uw keuzeproces.

Plan afspraak