Project

Hotel Chique Badkamer

Luxe Badkamer met Marmerlook Tegels

Stap binnen in een oase van rust en verfijning met onze hotel chique badkamer, ontworpen om jouw dagelijkse routine om te toveren tot een luxe ervaring. Onze badkamer straalt elegantie uit met lichte tinten en grootformaat tegels, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid en sereniteit ontstaat.

Een subtiel vleugje luxe wordt toegevoegd door de lichte marmerlook tegels, die perfect samenkomen met de warmte van houtlook tegels met verfijnde latjes. Dit samenspel van materialen creëert een harmonieus en tijdloos design dat de zintuigen prikkelt.

Het middelpunt van onze badkamer is het half losstaande bad, waarin je kunt ontspannen na een lange dag. Naast het bad vind je een maatwerk meubel, zorgvuldig ontworpen om functionaliteit te combineren met esthetiek. Een bijzondere spiegel voegt een vleugje allure toe en maakt de ruimte compleet.

De badkamer is ensuite, waardoor je vanuit de slaapkamer direct kunt genieten van deze luxe omgeving. Voor extra gemak en comfort hebben we een ruime inloopdouche gecreëerd, perfect voor verfrissende ochtenden of rustgevende avonden.

Zelfs het toilet is meegenomen in dezelfde sfeer als de badkamer, waardoor de hele ruimte naadloos op elkaar aansluit en een gevoel van harmonie en elegantie uitstraalt.

Stap binnen en laat je betoveren door de tijdloze schoonheid en het verfijnde comfort van onze hotel chique badkamer.

  • Plaats project

  • Volendam
  • Werkzaamheden

  • Badkamer, Toilet

Hulp nodig? Wij staan klaar!

Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk en met 3D-impressies te begeleiden in uw keuzeproces.

Plan afspraak