Badkamer marmerlook
Project

Badkamer marmerlook

Nieuwe marmerlook badkamer met groot formaat tegels opgeleverd!

Bij Kirry Zwarthoed zijn we ontzettend trots op de recent opgeleverde marmerlook badkamer, voorzien van onze groot formaat tegels. De badkamer is ensuite aan de slaapkamer en heeft natuurlijke tinten, wat zorgt voor een ontspannen en rustgevende sfeer.

De keuze voor groot formaat tegels is niet alleen esthetisch, maar ook praktisch. Het gebruik van minder voegen zorgt namelijk voor een naadloze uitstraling, wat de badkamer er groter en ruimtelijker doet uitzien. Bovendien vereenvoudigt het onderhoud van deze tegels omdat er minder voegen zijn om schoon te maken en bij te houden. De marmerlook tegels hebben een luxe uitstraling en een natuurlijke textuur, waardoor ze niet van echt marmer te onderscheiden zijn.

Kirry heeft jarenlange ervaring met het installeren van groot formaat tegels en weet hoe belangrijk het is om de tegels correct te installeren. Onze professionals hebben de tegels vakkundig geplaatst, zodat u kunt genieten van een badkamer die niet alleen prachtig is, maar ook duurzaam.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw eigen marmerlook badkamer, marmerlook tegels of wilt u meer weten over de mogelijkheden van groot formaat tegels? Neem dan gerust contact op. Onze professionals staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het creƫren van uw ideale badkamer marmerlook.

  • Werkzaamheden

  • Badkamer, Toilet

Hulp nodig? Wij staan klaar!

Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk en met 3D-impressies te begeleiden in uw keuzeproces.

Plan afspraak