Project

Badkamer in luxe marmerlook

We zijn verheugd om onze nieuwste badkameroplevering met jou te delen. Deze prachtige badkamer is voorzien van groot formaat marmerlook tegels in combinatie met een rustige wandtegel, waardoor een harmonieuze sfeer ontstaat. Het maatwerkmeubel met een niskast naast de wastafel biedt niet alleen opbergruimte, maar dient ook als stijlvolle eyecatcher.

Wat deze badkamer echt bijzonder maakt, zijn de gouden mozaïekaccenten in de nissen. Ze voegen een vleugje luxe en glamour toe aan de ruimte, waardoor een unieke uitstraling ontstaat.

Bij Kirry begrijpen we dat elke badkamer uniek is en we bieden maatwerkoplossingen om jouw droom badkamer werkelijkheid te maken. Ontdek onze collectie groot formaat marmerlook tegels, wandtegels en prachtige mozaïeken. Creëer een oase van rust en stijl in jouw eigen badkamer.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze experts je helpen bij het ontwerpen van jouw ideale badkamer. Bekijk onze website voor meer inspiratie en mogelijkheden. Jouw perfecte badkamer wacht op je bij Kirry. Maak van jouw badkamerdroom een werkelijkheid!

  • Plaats project

  • Volendam
  • Werkzaamheden

  • Badkamer

Hulp nodig? Wij staan klaar!

Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk en met 3D-impressies te begeleiden in uw keuzeproces.

Plan afspraak