Porcelanosa

Porcelanosa: hoogwaardige tegels en oppervlaktematerialen

Een wereldwijd erkend merk

Porcelanosa is een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige tegels en oppervlaktematerialen. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1973, heeft Porcelanosa zich gevestigd als een toonaangevende speler in de tegelindustrie.

Innovatief design en kwaliteit

De tegelcollecties van Porcelanosa zijn een perfecte mix van innovatief design en onberispelijke kwaliteit. Het merk biedt een breed scala aan tegels in diverse ontwerpen, kleuren en texturen, waardoor er voor elke interieurstijl een geschikte optie is.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Naast esthetiek legt Porcelanosa een sterke nadruk op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het merk gebruikt gerecyclede materialen en energiezuinige productiemethoden om een ecologisch verantwoorde keuze te bieden aan klanten.

Veelzijdige toepassingen

Of het nu gaat om vloeren, wandbekleding, badkamers, keukens of buitenbevloering, Porcelanosa tegels zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Met hun duurzame en praktische eigenschappen, zijn ze ideaal voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Verrijk jouw ruimtes met Porcelanosa Tegels

Met Porcelanosa tegels haal je niet alleen schoonheid, maar ook duurzaamheid in huis. Ontdek de veelzijdige collectie en verrijk jouw interieur met hoogwaardige tegels en oppervlaktematerialen van Porcelanosa.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je ons iets laten weten? We horen het graag!

Onze Porcelanosa stijlen

Porcelanosa White Label – heeft een breed assortiment met wand en vloertegels in verschillende stijlen.

Porcelanosa Starwood – is gespecialiseerd in imitatiehouten keramiek.

Porcelanosa Lantic – heeft een scala van mozaïeken welke perfect aansluiten bij de series van Porcelanosa White Label en Porcelanosa Urbatek

Porcelanosa Urbatek – heeft een breed assortiment met zogenaamde Slabs (grootformaat tegels) in diverse uitstralingen.