Imola

Imola tegels: een gevestigde naam

Een tegelmerk met geschiedenis

Imola is een tegelmerk met een rijke erfenis in kwaliteit en innovatie. Opgericht in 1874, heeft Imola een lange geschiedenis van excellentie in de tegelindustrie en blijft het een toonaangevende speler op de markt.

Innovatieve tegelontwerpen

Imola staat bekend om zijn innovatieve tegelontwerpen die voortdurend inspelen op de nieuwste trends en stijlen. Met aandacht voor detail en vakmanschap biedt Imola tegels die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Brede selectie aan tegelcollecties

Het merk biedt een brede selectie aan tegelcollecties, geschikt voor diverse interieurstijlen. Of je nu op zoek bent naar een moderne, industriƫle look of juist een klassieke en tijdloze uitstraling wilt, Imola heeft tegels die bij jouw project passen.

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij Imola ligt de focus ook op duurzaamheid en kwaliteit. Het merk gebruikt hoogwaardige materialen en geavanceerde productiemethoden om tegels te produceren die lang meegaan en hun schoonheid behouden.

Ontdek de kwaliteit van Imola tegels

Ontdek de kwaliteit en innovatie van Imola tegels en verrijk jouw interieurprojecten met hun uitgebreide tegelcollecties. Bij Kirry vind je een ruime keuze aan Imola tegels om jouw ruimtes te transformeren met hoogwaardige en trendy ontwerpen.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je ons iets laten weten? We horen het graag!