Douglas & Jones

Douglas & Jones: stijlvolle tegels voor unieke interieurs

Ontdek de Wereld van Douglas & Jones

Douglas & Jones is een merk dat zich onderscheidt door zijn stijlvolle en eigentijdse tegelcollecties. Het merk biedt een diverse en inspirerende wereld van tegels die perfect zijn voor het creëren van unieke interieurs.

Tegels met karakter

Met oog voor detail en passie voor vakmanschap, biedt Douglas & Jones tegels met karakter. Van prachtige patronen tot subtiele texturen, elke tegel heeft zijn eigen verhaal en brengt een bijzondere sfeer in elke ruimte.

Brede selectie aan stijlen

Of je nu een moderne, industriële look wilt of juist gaat voor een warme, natuurlijke uitstraling, Douglas & Jones heeft een brede selectie aan stijlen die aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Kwaliteit en duurzaamheid

Douglas & Jones streeft naar kwaliteit en duurzaamheid in elk aspect van hun tegels. Met hoogwaardige materialen en zorgvuldige productieprocessen, zijn hun tegels ontworpen om lang mee te gaan en hun schoonheid te behouden.

Creëer jouw unieke ruimtes

Met Douglas & Jones tegels heb je de mogelijkheid om jouw unieke ruimtes te creëren. Ontdek de veelzijdige collecties en laat je inspireren door de stijlvolle wereld van Douglas & Jones. Voeg karakter en schoonheid toe aan jouw interieur met de tegels van dit bijzondere merk bij Kirry.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je ons iets laten weten? We horen het graag!